Tilbage til oversigt

GOG udvider arenaen

GOG er med stormskridt returneret til håndboldligaen, og spiller lige nu med i slutspillet. På alle parametre er klubben på vej fremad, og derfor er det meget naturligt, at klubben nu udvider og forbedrer deres halfaciliteter.

 

Mandag d. 28. april går håndværkerne i gang med at udbygge GOG Arena. Den nuværende kapacitet er på ca. 1900 mennesker, heraf 950 siddepladser fordelt på de tre tribuner.

Når haludvidelsen er færdig fredag d. 12. September, vil der stå en ny tribune klar med 365 siddepladser ekstra.

 

Om haludvidelsen siger GOG direktør, Kasper Jørgensen:

– Det er super glædeligt, at vi endelig har fået opfyldt et stort ønske gennem mange år. Vi har i denne sæson gentagne gange vist, at vi har brug for flere pladser i hallen, og håber at opbakningen og interessen til holdet i de nye forbedrede faciliteter forbliver stor.

 

Direktør for Gudmehallerne, Steffen Larsen udtaler:

– Det er glædeligt, at et længeventet ønske er gået i opfyldelse. Efterspørgslen på ligahåndbold har været stor, og det er derfor dejligt, at vi kan udvide hallen fra de nuværende 950 siddepladser til ca. 1300. Det er godt for klubben, lokalområdet og i det hele taget alle de håndboldinteresserede, der følger med i og støtter GOG.

 

Den nye haludvidelse er kun mulig, fordi forskellige institutioner har bakket op. Derfor skal der lyde en stor tak til Fynske Bank Fonden, Fionia Fonden og Svendborg Kommune.

 

Vi glæder os til at spaden sættes i jorden d. 28. april, og til at hallen står færdig d. 12. september.

 

For yderligere information kontakt Kasper Jørgensen på 22 80 48 35