GOG vandt 31-26

31-26 stod der på måltavlen, da de 60 minutter var gået i Lalandiahallen her til aften. GOG løb med sejren, men det var der ikke mange der havde troet, da den gule hær på et tidspunkt i første halvleg var bagud med syv mål.

Kampen startede igen meget famlende for GOG. For mange fejl i begge ender af banen resulterede i, at de var bagud med 6 mål efter ca. et kvarter. Mod slutningen fik forsvaret dog bedre fat, og kontramaskinen begyndte at køre. Ved halvleg var Sydhavsøerne foran med 15-12.

I anden halvleg fik drengene bedre fat og åd sig langsomt ind på TSØ. Der der var spillet 20 minutter, var der kontakt, og derfra så GOG sig ikke tilbage.

Kristian Pedersen kom ind og gjorde det rigtigt fint i målet efter 15 minutter, og da han gik lidt kold i anden halvleg, blev Kevin Møller skiftet ind og lukkede af.

I angrebet var der igen store plusser til Kasper Jørgensen som fik sat sig fint igennem, og så var vores islandske playmaker tilbage i dejligt spillehumør. Snorri fik sat sine backs rigtigt godt op, og det lukrerede både Patrick Eilert og Kasper Jørgensen godt af.

Der er stadig mange ting der kan forbedres, men det var fedt at se, at der var høj moral og rigtigt mange fine momenter i alle facetter af spillet.

I morgen er dagen fuldt booket. Træning om formiddagen bliver afløst af teambuilding om eftermiddagen. Og så skal drengene se U19 finalen, hvor tre holdkammerater kan være med til at tage guldet til Danmark.