GOG vandt derbyet over Kolding

Der ventede GOG en svær opgave på udebane i Kolding i deres nye flotte Arena. Kolding kom med en frisk storsejr over HC Midtjylland, men de gule var ikke kommet til Jylland for at lægge sig ned.

Kampen startede ellers ikke så godt for GOG, som kom bagud 4-1. Således havde sydfynboerne kun scoret et enkelt mål efter ni minutter, og der blev kæmpet med offensiven. Defensiven fungerede ellers rigtigt fint, men for mange fejl og brændte chancer gjorde at mandskabet haltede bagefter langt ind i halvlegen.

Først efter ca. 20 minutter lynede kontraen et par gange, og lige pludselig var GOG foran med en enkel. De to hold fulgtes herefter ad, men det gule tog havde fået færten af noget stort.

Anden halvleg startede fremragende for GOG, som hurtigt kom foran med to. Espen Christensen lukkede gardinet ned med blandt andet to straffekastredninger og flere store 100% redninger. Den norske keeper viste virkeligt, hvorfor han er udtaget til den kommende slutrunde i Polen i Januar.

I den anden ende skiftede GOG’s spillere til at byde ind. Først bankede Minik nogle gode kasser ind, så Andreas Holst, ligesom Tobias Møller var skarp fra fløjen, og til sidst lavede unge Lasse Møller et super indhop og scorede et meget vigtigt mål, men den spiller der overstrålede dem alle, var GOG’s evigt figtende stregspiller, Lars Hald, som scorede 7 på 7. Vel at mærke på en dag, hvor Lars Hald’s kæreste er gået 11 dage over termin og kan føde når som helst.

I forsvaret kæmpede drengene som bersærker, og Frederik Clausen holdte Bo Spellerberg nede på to rene mål i kampen, ligesom den unge back krydrede en flot defensiv kamp med to vigtige scoringer i angrebet.

GOG kom med otte minutter tilbage foran med fire mål, og sejren lå og lurede, men så satte KIF en slutspurt ind, og på tre minutter skrumpede forspringet ind til et mål. I denne fase sneg der sig lidt nervøsitet ind, men så lukkede forsvaret og Espen Christensen af, og i den anden ende kunne Andreas Holst afgøre kampen med et brag oppe i hjørnet.

GOG vandt 29-27 i en flot kulisse, og de kan nu holde 14 dages velfortjent ferie, inden træningen igen starter op i januar.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle fans, sponsorer og frivillige et rigtigt godt nytår, og vi glæder os til at se jer alle sammen igen i 2016.