GOG vandt første hjemmekamp

GOG tog her til eftermiddag sæsonens anden sejr af to mulige, og de ligger derfor stadig nummer et i håndboldligaen.

Der var mødt mange op i GOG Arena, og de fik smæk for skillingen. Det var et tændt hold, som tog i mod Skanderborg, og de gule kom hurtigt foran med 2-3 stykker. Et par udvisninger og underlige meldinger om passivt spil fra dommerparret gjorde dog, at Skanderborg kom med i kampen igen. 5-2 blev vekslet til 6-8, og så var det pludselig en helt anden kamp. I lang tid skiftedes de to hold til at have føringen i første halvleg. Hver gang at GOG synes at trække lidt fra, blev de ramt af udvisninger, og det straffede Skanderborg prompte. Mod slutningen af halvlegen var det alligevel et GOG hold, som trak lidt fra, og de kunne gå til pause foran 16-13.

I anden halvleg fortsatte de mange udvisninger. Det er tydeligt at se, at spillerne på begge hold har svært ved at vænne sig til den nye linje, og hvis det fortsætter, bliver det højst sandsynligt, de hold der klarer sig bedst i over- og undertal der vinder kampene. I dag viste Skanderborg sig uhyggeligt stærke i overtal, men hver gang holdene var lige mange på banen, trak GOG fra.

Da der manglede ca. 20 min fik Lars Hald sin tredje 2 minutters udvisning, og det var tydeligt, at det nye forsvar lige skulle finde hinanden. Da der manglede ni minutter var stillingen således 22 – 22. Her efter stod der GOG på det meste, og de trak fra og endte med at vinde en forholdsvis sikker sejr på 29-24. Cifrene lyver dog lidt, og det var spændende til det sidste. Skanderborg er et rigtigt fint hold, som nok skal drille mange i løbet af sæsonen, og det er derfor også et GOG mandskab, som var lykkelige for to point i dag.

Unge Niclas Kirkeløkke var kampens helt store oplevelse. Igen og igen viste han prøver på sit enorme talent, og man må bare sige, at der er power i den venstre arm. Kevin Møller stod som sædvanlig, fristes man til at sige, en rigtig flot kamp, bag et heroisk kæmpende forsvar.

Det var ikke den skønneste kamp i GOG Arena i dag, men det var en sejr, to point og så nyder vi, at vi ligger nummer et lidt endnu.

På fredag venter en super svær udekamp i Århus. De hvidklædte århusianere er kommet godt fra start med to sejre i ligaen og en titel i form af supercuppen. Det bliver selvsagt en stor mundfuld for det unge GOG mandskab, men i og med de har 4 point efter de to første kampe, kan de gule spille relativt frit.

Se lidt flere billeder fra skanderborgkampen ved at følge linket herunder.