Tilbage til oversigt

GOG vandt FTZ-cup

Årets etter i første division mødte i dag sidste års etter i første division i finalen til FTZ-cup. HC Midtjylland havde på deres vej blandt andet vundet over Team Tvis Holstebro og i det hele taget vist lovende takter. Med et spillerbudget der kan gøre de fleste ligaklubber misundelige kan midtjyderne dog heller ikke betegnes som et helt almindeligt oprykkerhold, og mange tidligere ligaprofiler pryder da også holdet fra Herning.

 

Det blev en meget jævnbyrdig kamp fra start til slut, hvor begge hold gerne vil fremad banen. Første halvleg var præget af skiftende føringer og i det hele taget to hold, der gik til stålet.

Det var derfor meget passende helt lige ved pausen.

 

Anden halvleg var god for de gule, som ret hurtigt lagde sig i spidsen og førte fra start til slut. Forsvaret og især en velspillende Frank Mikkelsen fik for alvor fat, og i angrebet boltrede Kenneth Dahl sig på venstre back.

Der var i dag debut til Morten Damgaard, som er nyoprykket senior, han dækkede fuld tid på backen og gjorde det fantastisk. Den lille terrier var hele tiden på de noget større midtjyder, og endnu engang viste GOG, at de kan hive en ungdomsspiller op, som bare går ind og gør det imponerende godt. Også unge Benjamin Pedersen trak et stort læs i dag, da Lars Hald skulle sparres lidt.

 

Til sidst endte det med en sejr på 27-25 i en kamp, hvor GOG vel godt kan betegnes som presset på ressourcer, men hvad gør det når de unge upcomming stars bare går ind og gør det fremragende. Bobby Werenberg var flyvende og lavede 5 mål på 5 forsøg. Også Frank Mikkelsen i målet skal have stor ros med en redningsprocent tæt på 50.

 

Alt i alt har det været en fin træningsturnering for GOG, som er blevet bekræftet i at have en fremragende talentudvikling. Det er dejligt at gå ind til sæsonen med ro i maven, velvidende at man har en masse unge talenter, der er klar til at komme ind og give den gas, når de mere etablerede spillere går i stykker.

 

I morgen venter en velfortjent fridag, men allerede tirsdag går det løs igen, når de gule skal møde SUS Nyborg i en træningskamp i Haarby kl. 19.30.