GOG vandt halvsløj træningskamp

GOG var her til aften i Kolding for at spille træningskamp mod Skive F.H som også ligger i håndboldligaen.

Resultatet blev en sejr på 27-25 til GOG efter 2×30 minutter med meget blandet spil og niveau.

Efter tirsdagens kamp mod Kiel var det ligesom om, at GOG-spillerne lige skulle vænne sig til en modstander af en lidt anden status. Derfor var Skive også klart bedst de første 30 minutter af kampen og gik til pause med en føring på 15-12.

Det var udelukkende en stærkt spillende venstreside, der holdt GOG inde i kampen. Kasper Jørgensen og Tobias Møller sled for holdet og scorede på skift.

Efter pausen kom de gulblusede, der i denne kamp spillede i sort, bedre med i opgøret. Flere spillere meldte sig ind i kampen, og det hjalp på stillingen. Med et kvarter tilbage af opgøret, var scoren lige, og herfra var opgøret tæt til slut. Aku Kreutzmann viste nogle af de kvaliteter han har og scorede en række flotte mål. Kasper Jørgensen var stadig godt spillende, og unge Kristian Pedersen fik fint fat i målet.

Da der manglede 10 sekunder, var GOG foran med en enkelt, og Mark Strandgaard snørede sækken med sit mål til 27-25.

Det blev aldrig nogen pæn kamp, men holdet viste, at selvom spillet ikke var så kønt, så kunne man stadig vinde.

Jakob Larsen og Johnny Sunesen fik givet en masse spillere kamptræning, og det er vigtigt frem mod en lang sæson.

I weekenden venter to træningskampe mere mod henholdsvis Lemvig Thyborøn og HC Midtjylland. Kampene bliver spillet i Skjern lørdag og søndag. Begge dage kl. 14.30.