GOG vandt i drama

”Hvem var det der vandt i dag, det var dem fra G.O.G af……. HEY HEY HEY!” Sejrssangen var sød musik i ørerne efter en flot sejr på en svær udebane i Thyhallen her til eftermiddag. Bette Balkan leverede rammen om en intens fight, hvor begge hold gik til stålet, og føringerne skiftede hele tiden undervejs. Til sidst endte det men sejr til GOG på 27-26.

Mors Thy kom bedst fra start, og bragte sig foran med 4-1, men herefter fik de gule bedre fat. Snorri svingede taktstokken i angrebet, og Aku storspillede i første halvleg. Forsvaret kæmpede med de hurtige morsspillere, hvor især thyboernes fløje drev gæk med forsvar og målmænd.

Spillede bølgede frem og tilbage, og der blev løbet hurtigt både fremad og retur. Det var derfor fair nok at holdene gik til pausen helt lige 14-14.

I anden halvleg var det GOG der kom bedst ud. Ret hurtigt kom de foran med tre mål, men hele tiden når de gule var ved at trække fra, stod Mors Thy-målmand, Søren Pedersen i vejen med kæmpe redninger, der bragte nordjyderne tilbage i kampen. Midtvejs var det igen helt lige, og så startede stillingskrigen igen, hvor holdene skiftedes til at føre.

Til slut havde de gule svært ved at finde løsningerne i angrebet, men så slog det mest velkendte GOG-våben til. Forsvar og målmand fandt hinanden, og så kværnede kontramaskinen løs. Lars Hald scorede til 27-26 med små tre minutter igen, og herefter havde begge hold chancen for enten at udligne, eller sikre sig sejren definitivt. Ingen af delene skete, og da Mors brændte deres sidste angreb, kunne GOG løfte armene og fejre sejren. Det var en forløsning, at der nu igen kan sættes to point på kontoen, og at de gule kom på tavlen i 2014.

Store roser skal der lyde til Rasmus Jensen, der muligvis spillede sin bedste kamp i den gule trøje. Han viste energi, gejst og overskud, og drev GOG fremad.

Igen kom Tellerup ind og havde en række afgørende redninger, inden Kevin med tre minutter igen blev sat på mål og lukkede helt af. Det er dejligt at have målmænd der kan supplere hinanden. Også stor ros til Snorri og Aku, som kampen igennem leverede flot i angrebet.

Nu venter endnu en svær udebane på torsdag i Aalborg. GOG skal bruge et point i de sidste to kampe, hvis de selv vil afgøre om de kommer i slutspillet. Men hvorfor ikke gå efter fire, og give sig det bedst mulige udgangspunkt og mest muligt selvtillid, inden det bliver rigtigt sjovt i marts og april måned.