Tilbage til oversigt

GOG VANDT LIGAPREMIERE!!!

 

Det var nogle tændte drenge der lagde fra land i ligaen, men man kunne godt mærke, at spændingen lige skulle finde et passende niveau. Det var derfor to hold der de første 10 minutter fulgtes pænt ad. GOG var dog et skridt foran hele tiden, og som halvlegen skred frem, udbyggede de stille og roligt føringen. Det var et solidt forsvar, en godt stående Kevin Møller og en Kasper Jørgensen i hopla der grundlagde forspringet. Da Kasper skulle have pause kom ”Aku” ind og fortsatte hvor den spillende direktør slap. Det var derfor et GOG-hold der gik til pause foran med syv mål.

 

I anden halvleg holdt de gule koncentrationen, og forspringet var på intet tidspunkt under syv mål. Kevin stod fremragende i målet, og forsvaret drænede nordsjællandspillerne for kræfter.

”Aku” var flyvende, Snorri satte spillet godt op, og unge Niclas Kirkeløkke viste prøver på sit enorme talent.

Alle spillere på holdkortet fik spilletid, og hele 9 spillere havde deres ligadebut. Sejren var aldrig i fare, og kampen endte med en knusende sejr til ”Den gule hær” på 12 mål.

 

Nu venter første hjemmekamp i ligaen på lørdag. Her kommer Skanderborg Håndbold på besøg, og vi vil gerne opfordre alle til at komme og bakke holdet op. Der vil være fed håndbold, god underholdning og store oplevelser.