GOG vandt nervepirrende kamp

GOG kan holde nytår med to vigtige point i bagagen. Det blev en lidt for spændende afslutning efter en kamp, hvor GOG med halvdårligt spil alligevel havde haft i teten det meste af kampen.

Det blev der ændret på da Ribe med fem minutter igen bragte sig foran med 25-23. Det så sort ud, men et par store redninger af Kevin Møller, godt forsvarsspil og et Mark Strandgaard comeback gjorde, at GOG vandt de sidste fem minutter med 5-0 og samlet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Første halvleg startede ellers udmærket for de gule. Godt forsvar og fine kontraer gjorde, at GOG hurtigt kom foran med tre mål. Men Ribe Esbjerg holdt aldrig op med at fighte og hang flot i. Det var derfor et godt billede på kampen, at GOG førte med to ved pausen.

Anden halvleg blev en halvskidt affære for sydfynboerne. Om det var for meget julemad, eller lidt for tidlig ferie vides ikke, men angrebet fungerede slet ikke. Vestjydernes 3-2-1 forsvar stod rigtigt godt, og hver gang GOG tilspillede sig nogle chancer, stod Ribes målmand Kasper Larsen i vejen. Ribe halede stille og roligt ind på GOG holdet, der kun kunne score på kontra. Da der var spillet ca. 18  minutter tog Jakob Larsen timeout, da stillingen var uafgjort. Her havde GOG ikke scoret et stationært angrebsmål i anden halvleg, og der var brug for nogle nye ideer og løsninger. Angrebet kom i gang og lavede nogle gode mål, men da Ribe stadig lavede mål, blev det derfor to hold der fulgtes ad, indtil Ribe Esbjerg kom foran med to mål med fem minutter igen.

GOG strammede ballerne, forsvaret og Kevin Møller tog fra og det resulterede i to hurtige kontrascoringer, og så var der igen status quo. Da vestjyderne stadig ikke kunne score, prøvede de at sætte en ekstra markspiller på banen, men dette hjalp ikke, og efter en redning kunne Kevin Møller afgøre kampen ved selv at kaste bolden i mål i den anden ende.

Det var et vaskeægte juledrama, der heldigvis fik en lykkelig afslutning. GOGerne kan nu holde en velfortjent nytårsferie på 10 dage, inden træningen bliver genoptaget i starten af januar. Det har været et fantastisk efterår, og hvem skulle have troet, at oprykkerne fra GOG efter 19 runder stod med 27 point og en plads i Final4. FLOT!

Vi glæder os til at se, hvad drengene kan drive det til i 2014. Rigtig godt nytår.