Tilbage til oversigt

GOG vandt sikkert over Mors

Mens Mark Strandgaard var i Skjern for at trække lod om, at GOG skal møde BSV i Final Four, spillede de gule mod Mors-Thy i GOG Arena.

 

Det var en vigtig kamp for GOG, der med 2 point mere på kontoen kunne komme endnu tættere på at nå deres mål om en plads i slutspillet. Det var samtidig en kamp, der skulle spilles uden Niklas Kirkeløkke, der for 2 uger siden vred om på sin højre ankel 10 minutter efter kampstart i Holstebro. Det gav plads til den høje venstrehåndede back Patrick Eilert, der spillede en flot kamp.

Første halvleg bød på lidt blandede fornøjelser, idet GOG egentligt dækkede rigtig fint op, men ikke blev belønnet for deres hårde arbejde i forsvaret, da dommerne flere gange havde nogle lidt underlige kendelser. Det gjorde holdet en smule frustreret i en kort periode, men det lykkedes at bevare roen, og stille og roligt vendte de stillingen til en føring. Det gjorde de blandt andet, idet Patrick Eilert gentagende gange fandt Lars Hald på stregen samtidig med, at han selv scorede et par fine mål i andenbølgekontraen. Det gode forsvarsspil resulterede i en del kontraløb, som til tider ikke blev gennemspillet og udnyttet, men alt i alt kunne GOG efter 30 minutters spil gå til pause med stillingen 14-11.

 

Efter pausen havde begge hold en periode, hvor afslutningerne mod mål synes at være en smule halvhjertede. Det gjorde at målmændene i begge ender havde let ved at redde skuddene. Mors-Thys store frustration over ikke at kunne komme igennem GOG forsvaret, og dertil ikke at kunne score på Kevin Møller når de endelig kom igennem, resulterede i, at Mors-Thys træner Jan Paulsen tog 2 timeouts inden for 3 minutter, inden der var gået 10 minutter af 2. halvleg. Udeholdet var tydeligvis frustreret.

GOG var gennem hele 2. halvleg foran med 6-8 mål, og det virkede som om, at der blev eksperimenteret en smule med formationer, og ikke mindst med personlige elementer i løbet af denne halvleg. Det gav lidt fejl, og efter en ret rodet og ukoncentreret afslutning på kampen endte stillingen med at være 27-25. Det var en kamp, der umiddelbart kunne have resulteret i en større sejr til de gule. Det var dog 2 vigtige point, der i eftermiddags blev indkasseret på kontoen i Gudme.

 

Det helt bemærkelsesværdige i denne eftermiddags kamp var de mange flotte indspil fra Patrick Eilert, der gentagende gange faldt i hænderne på Lars Hald og Morten Bjørnshauge på stregen. Han scorede desuden selv 4 mål.

 

1346 mennesker skabte ramme om dagens kamp i GOG Arena. På onsdag spiller GOG igen i Gudme, hvor de møder Aalborg Håndbold. Det er en kamp, der vises på TV3 Sport 1 kl. 20.00. Der bliver god stemning i hallen på onsdag, hvor der allerede er udsolgt af siddepladser. Der er dog stadig ståpladser tilbage, så man kan sagtens komme i hallen, hvis man vil støtte holdet. Vi vil dog opfordre til, at komme i god tid.