Tilbage til oversigt

GOG varmer op i Ronaldo-land

GOGs ligahold er i de her dage i den portugisiske by Porto for at pudse formen af til den kommende sæson.

 

Med fem dage under varmere himmelstrøg er GOGs håndboldherrer i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson.

 

Holdet har sin primære base på et High Sports Center i Porto. Her har GOG haft træninger alene og træninger med FC Porto, der bliver trænet af danskeren Lars Walther.

 

”Derudover har vi holdt en masse møder både på individuelt og kollektivt niveau for at komme lidt tættere på der, hvor vi skal være, så vi er klar til, at det går løs på lørdag, fortæller GOGs nye træner Nicolej Krickau.

 

Lørdag den 26. august spiller GOG den første vigtige kamp i sæsonen. GOG møder Skanderborg Håndbold på udebane i pokalturneringen.

 

Først gælder det en turnering i den portugisiske by Viseu, som begyndte lørdag med en sejr over de portugisiske mestre fra Sporting Lissabon 35-31.

 

”Det var en kamp, hvor der var glimrende elementer, men bestemt også plads til forbedring. Især i den defensive del”, lyder trænerens analyse.

 

Søndag venter så turneringens finale, inden GOG mandag vender hjem til Danmark.

 

”Udover et stort fokus på det håndboldmæssige, så har det også hele tiden været tanken, at turen skulle give plads til hygge og til dannelse af relationer blandt nye og gamle spillere. Derfor har vi da også prioriteret lidt fritid til at få set lidt af Porto,” fortæller Nicolej Krickau.