Tilbage til oversigt

GOG: Vi vil være hele Fyns håndboldstolthed

Den sydfynske håndbold-stolthed GOG vil gerne sprede ringene ud til hele Fyn. Derfor bliver der i den her sæson arrangeret to håndboldbrag på en uge, hvor hjemmebanen rykkes fra SEF Arena i Gudme til Sparekassen Fyn Arena i Odense. Men rødderne, det daglige liv i GOG og langt de fleste kampe vil altid være i Gudme, lyder det fra direktøren.

 

– Vi vil gerne være hele Fyns håndboldstolthed og få en større rækkevidde ved at komme til Odense og spille et par kampe. Samtidig får vi muligheden for at lukke dobbelt så mange tilskuere ind til kampene, end vi kan i Gudme. Det betyder, vi kan give endnu flere personer en god oplevelse med GOG.

 

GOGs direktør Kasper Jørgensen ser frem til en uge med to store håndboldoplevelser, som GOG har valgt at rykke til Odense. På onsdag møder fynboerne KIF Kolding København i ligaen, og på søndag er det Füchse Berlin i EHF Cuppen, som kommer forbi. Ved begge kampe har direktøren valgt, at GOG skifter SEF Arena i Gudme ud med Sparekassen Fyn Arena i Odense, hvor der er plads til 4000 tilskuere.

 

– Vi glæder os til at give langt flere fynboer muligheden for at komme til to topkampe med GOG. Der er plads til flere tilskuere, og Odense har en anden geografisk placering, der gør, at vi kan nå nogle tilskuere, der ikke ville være kørt til Gudme.

 

For år tilbage forsøgte GOG sig med at spille flere kampe i Svendborg og Odense. Men efter den nye start i 2010 har fokus været at rødder, kultur og fundament er i Gudme. Og det vil det blive ved med at være.

 

– Den her uge med to kampe skal absolut betragtes som et enkeltstående arrangement og ikke noget, vi vil gøre mange gange på et år. Vi havde et fint arrangement med HC Odense sidste år omkring en turneringskamp og en fantastisk oplevelse i Sparekassen Fyn Arena i forbindelse med pokalturneringens Final4. Det vil vi gerne prøve lidt af igen og se, om vi en enkelt gang om året kan få arenaen og Odense så meget involveret i arrangementet, som de gjorde til Final4, siger Kasper Jørgensen.

 

Hos GOG er direktøren meget bevidst om, at hjertet og drivkraften bag klubben ligger i Gudme. Og det er der mange følelser forbundet med. Det er herfra håndboldglæden, talentmassen og kulturen gror. Og det skal der holdes fast i.

 

– Vi er rigtigt glade for at være i Gudme og vil ikke undvære det for noget andet. Langt de fleste kampe og vores træninger foregår alle sammen i Gudme, men jeg ser som sagt nogle muligheder med nogle kampe i Odense en eller to gange om året. Vi ser det som en mulighed for at sprede det glade budskab om GOG ud til endnu flere personer, end vi har mulighed for i Gudme, siger Kasper Jørgensen, der er glad for og helt bevidst om, at mange mennesker er gule helt inde i hjertet og ønsker GOG som den her sydfynske håndboldstolthed med forankring i det lokale.

 

– Følelserne, der er hos folk på Sydfyn, går forhåbentligt også på, at vi skal gøre det bedste for klubben, og jeg tror på, at et sådan arrangement i Odense kan være med til at løfte hele GOG-projektet, lyder det fra direktøren, der håber på to gode kampe mod KIF Kolding København på onsdag og Füchse Berlin på søndag.

 

Der er allerede rigtig mange, der har sikret sig billet til de to vigtige håndboldkampe i Sparekassen Fyn Arena, men der er endnu ikke helt udsolgt, så har du endnu ikke sikret dig en billet, så kan du gøre det her.