GOG videre i European League-kvalifikationen

Lørdag eftermiddag spillede GOG sig videre i European League-kvalifikationen, da Celje fra Slovenien blev besejret med 36-25 efter 18-14 ved pausen.

GOG havde tabt den første kamp i Celje med 29-33, og derfor var en sejr på mindst fire mål påkrævet for at indløse billet til anden og sidste runde af kvalifikationen.

Til at begynde med gik det en smule trægt, da gæsterne kom foran med 3-1 i Phønix Tag Arena, men i kraft af syv fynske mål i træk, var det pludselig Celje, der var på bagkant.

I anden halvleg blev den fynske føring øget stødt, og ikke mindst i kraft af Mathias Gidsels 13 mål på lige så mange forsøg, var GOGs sejr aldrig for alvor i fare.

I den anden ende af banen var Torbjørn Bergerud en særdeles sikker sidste skanse og med 15 redninger på 39 skud sluttede Bergerud med en redningsprocent på over 38 procent.

Sejren betyder, at GOG er klar til anden runde af kvalifikationen, hvor der igen er en modstander, som skal besejres over to kampe. Sker det, er GOG igen med i gruppespillet i Europa League. Lodtrækningen finder sted den 7. september.