GOG videre med hiv og sving

Drengene var her til aften på langfart, da de i pokalens 1/8 finale skulle møde Lemvig Thyborøn. For det ikke skal være løgn, tørner de to hold sammen igen på lørdag i ligaen men denne gang i GOG Arena.

I aftenens kamp var det nordjyderne, der kom bedst fra start. En føring på 3-1 til Lemvig blev dog hurtigt forvandlet til en 6-4 føring til GOG. Herfra var det de gule fra Sydfyn, der var i teten. Midtvejs i første halvleg var GOG foran med fem og i overtal, men sjuskede afslutninger, lidt fejl og halvfesne lemvigmål gjorde, at drengene kun kunne gå til pause foran med to.

I omklædningsrummet var der dog stor optimisme, da gutterne havde vist flere gange i halvlegen, at de kunne stramme grebet. Ligeledes var man enige om, at dommerne skyldte en kendelse eller to til GOG’erne.

De blev ikke indkasseret, kan vi ligeså godt sige. Anden halvleg gik fuldstændigt som planlagt, og GOG kom hurtigt foran med fem mål inden Lemvig tog timeout. Efter denne gik alt galt. Den ene udvisning efter den anden ramlede ned over GOG-drengene, hvor også tvivlskendelse på tvivlskendelse gik nordjydernes vej. Det kulminerede med en dobbelt to minutters udvisning til Aku Kreutzmann for en forsvindende lille tackling, hvorefter Aku udbrød ”NEJ”, som resulterede i en udvisning mere. Det var på et tidspunkt, hvor Lasse Kronborg allerede var udvist, og GOG skulle derfor spille over fem minutter i undertal.

Lemvig udnyttede det kynisk, og bragte dem helt  op på minus én, inden GOG fik sat en prop i og igen fik udbygget føringen.

Heldigvis endte det med en relativ sikker sejr til GOG på 31-25 i en kamp, der aldrig for alvor havde behøvet at blive spændende. Når det er sagt, så skal der også lyde stor ros til oprykkerne fra Lemvig, der med deres unge hold kørte på med krum hals og kynisk udnyttede GOG’s fejl.

Hos sydfynboerne var Aku Kreutzmann stærkt spillende, ligesom Tobias Møller var sikkerheden selv fra fløjen. Også Søren Haagen fik igen vist, at der er masser af redninger i ham bag et godt kæmpende GOG-forsvar.

Nu er drengene i kvartfinalen, hvor det bliver spændende, at se hvem holdet trækker.