GOG vinder drama efter straffekastkonkurrence

OG’s nye keeper, Søren Haagen blev dagens mand i skysovs efter tre ud af fem redninger i straffekastkonkurrencen i kampen mod Skanderborg ved Skjern Bank Cup.

Der var drama for alle pengene, da GOG torsdag spillede mod Skanderborg Håndbold ved træningsturneringen, Skjern Bank Cup. Den ordinære kamp endte 27-27, hvorefter der både skulle forlænget spilletid og straffekastkonkurrence til, før man fandt en vinder.

Første halvleg bød på fint spil fra de gulblusede, der var foran flere gange. Forsvaret stod godt, hvilket gav Søren Haagen gode betingelser i målet. Frem mod pausen sneg der sig imidlertid flere tekniske fejl ind, som gjorde, at Skanderborg reducerede forspringet til 13-11 ved pausen.

I anden halvleg skiftedes de to hold til at være i teten, og det var derfor svært at afgøre, hvem der skulle trække det længste strå til sidst. Med 15 minutter tilbage var GOG foran 20-18, men denne føring blev senere ændret til Skanderborg-føring på 26-24 tre minutter før tid.

Her lukkede Søren Haagen af i målet og i allersidste sekund kunne Kenneth Dahl udligne til 27-27.

Holdene skulle dernæst ud i forlænget spilletid, og her blev der såmænd også uddelt et rødt kort til Skanderborg kort før tid. Her fik Lars Hald fik tildelt en voldsom ’ kæberasler’ af Jeppe Krogh, som måtte følge resten af kampen fra tilskuerpladserne. Efter den forlængede spilletid, var der fortsat ikke fundet nogen vinder.

Kampen skulle derfor afgøres i straffekastkonkurrence, hvor Søren Haagen endnu en gang viste klasse ved at pille tre forsøg fra Skanderborgspillerne.

Kampen endte 34-36. Resultatet betyder, at GOG skal møde Skjern i morgen lørdag ved Skjern Bank Cup.