GOG VINDER GRUNDSPILLET

Det holdt hårdt det meste af kampen. GOG var bagud med 15-12 ved pausen. Og med ti minutter tilbage førte Fredericia HK med 27-22. Men så scorede GOG seks mål på stribe på seks minutter. Og så var det GOG, der pludselig førte kampen.

GOG skulle bruge et enkelt point for at sikre førstepladsen i grundspillet. Det lykkedes at få begge med hjem til Sydfyn. Et fantastisk comeback af spillerne gave en sejr på 30-32. GOG vinder dermed grundspillet i sæsonen 2021/22 med to kampe tilbage. Det betyder også to point med i slutspillet.

Et fantastisk flot grundspil af holdet, der har leveret flotte præstationer på stribe. Førstepladsen er hjemme. Stort tillykke til alle. Nu venter nye mål. Og vi begynder i weekenden med Santander Final4.