GOG vinder over Aalborg Håndbold

Det blev til en intens og målrig affære, da årets sidste håndboldkamp skulle spilles mellem de to tophold i HTH herreligaen GOG og Aalborg Håndbold.

GOG, der forinden opgøret førte liagen med et hul ned til Aalborg Håndbold på 6 point, fik lagt yderligere på hullet og vandt det vigtige opgør med cifrene 38-35.

I første halvleg spillede de to hold helt lige indtil cifrene 3-3, derfra trak GOG en smule fra og kunne gå til pause med en føring på 5 mål med stillingen 20-15. En første halvleg der bar præg af godt kontraspil og flot angrebsspil.

GOG nåede i 2 halvleg op på en syv måls føring ved stillingen 27-20, herfra hentede Aalborg lidt ind på GOG, især i en periode, der bar præg af mange udvisninger. Aalborg Håndbold nåede op på minus to, tre stykker, men kom aldrig tættere på, og GOG kunne lukke kampen på 38-35.

Ud af mange gode ting, er det værd at nævne, at GOGs Anders Zachariassen fik comeback på banen efter ti måneder ude med korsbåndskade. Derudover blev det også til liga debut til u17 spilleren Hjalte Lykke.

Topscorer for GOG blev Simon Pytlick, der nettede hele 11 gange.

Nu venter der GOG en lang landsholdspause, grundet slutrunden i januar måned.