GOG vinder over Lemvig-Thyborøn

I første halvleg fulgtes GOG og Lemvig-Thyborøn langt hen af vejen ad, der var ingen tvivl om, at GOG ikke fik lov til at få to point med hjem til Sydfyn uden kamp. GOG kunne gå til pause med en lille føring på 13-15.

I starten af anden halvleg skulle der ikke gå mere end lidt over tre minutter før GOGs forspring var hævet fra to til fem. Herfra holdte GOG en god afstand til Lemvig-Thyborøn og sejren kom aldrig i fare. GOG ender med at vinde kampen med cifrene 26-31.

Topscorer for GOG blev Simon Pytlick, der nettede ni gange på femten forsøg. Jerry Tollbring scorer syv mål på ni forsøg, mens Emil Madsen og kasper Kildelund lavede seks mål hver. Viktor Hallgrimsson leverede ligeledes en flot kamp, hvor han ender med en redningsprocent på 37% med hele 15 redninger.

Næste gang GOG spiller, er det på udebane mod tyske Lemgo. Kampen spilles tirsdag d. 8 marts kl. 18.45.