GOG vinder over Skjern håndbold

GOG tog lørdag eftermiddag imod Skjern håndbold i Jyske Bank Arena i Odense. Det blev til en sejr på 30-29 og 2 point til GOG.

I første halvleg fulgtes de to hold ad hele vejen til pause, en halvleg præget af fysik og intens stemning. Med få sekunder tilbage inden uret ringede til halvleg scorer Skjern håndbolds Eivin Tangen til 14-15, og Skjern kunne dermed gå til pause med en føring på 1 mål.

Den højintense stemning fortsatte ind i anden halvleg, hvor de to hold fortsat lå helt tæt. Med ti minutter igen, trækker GOG en smule fra, specielt ved hjælp af gode redninger fra Bergerud i målet, og sikrer sig til sidst sejren på 30-29.

Topscorer for GOG blev Jerry Tollbring med 10 scoringer.

Næste kamp for GOG er tirsdag d. 7/12, her tager GOG imod Lemgo, hjemme i Jyske Bank Arena kl. 18.45. Kampen vises på TV3 max.