GOGs stime som ubesejret blev forlænget

De gulblusede fra GOG hentede tirsdag aften endnu en sejr i ligaen, da holdet på hjemmebane i Phønix Tag Arena sendte gæsterne fra SønderjyskE hjem med et nederlag på 35-26 efter 18-11 ved pausen.

Allerede fra første fløjt kom hjemmeholdet buldrende, og da Jerry Tollbring efter knap 8 minutter og 30 sekunder bragte GOG foran 6-1, tegnede der sig et tydeligt billede af en fynsk sejr, og det blev udbygget støt og roligt i kampens første halvleg.

Efter pausen var GOG sågar foran med 30-17, men i kampens slutfase fik gæsterne pyntet en smule på resultatet, så GOGs sejr blev begrænset til ni mål.

Fynsk topscorer blev Jerry Tollbring, der med ti scoringer atter blev noteret for et tocifret antal mål i en kamp. Næstfarligste GOG-spiller var Simon Pytlick med fem mål.

Sejren betyder, at GOG fastholder føringen som suverænt tophold i Herre Håndboldligaen med 29 point for 15 kampe. Aalborg følger på andenpladsen med 23 point for 14 kampe, og netop de to mandskaber mødes i årets sidste kamp, der spilles i Odense i Jyske Bank Arena.