Tilbage til oversigt

Gudme HKs kvinder: Vi VIL det her!

Der er ikke kun et herrehold og en række ungdomshold fra GOG, som begår sig på højt niveau i dansk håndbold. Gudme HKs kvinder sikrede sig før sommerferien en plads i 1. division – en stor præstation, men også en stor udfordring kvinderne nu står i.

 

– Starten i 1. division har været spændende. Vi har indtil nu lært vanvittigt meget, og fra kamp til kamp og træning til træning bygger vi hele tiden mere og mere på, fortæller Gudme HKs Laila Schmidt, der på billedet ses som nummer fire fra højre med nummer 7 på den gule trøje.

 

Sæsonen er i gang, og det er blevet til to nederlag mod Roskilde og AGF, men også et uafgjort resultat mod Lyngby, så der er kommet point på kontoen. Og kontoen tankes også med erfaring.

 

– Holdet er ungt – undtaget mig, griner holdets ældste, der, selvom hun er noget ældre end medspillerne, stadig kan være med på højt niveau.

 

 – Og det gør, at vi betaler lærepenge hele tiden. Vi vokser med opgaven, det er mere fysisk hårdt, og fejlene straffes mere kynisk, end vi har været vant til, så det stiller større krav til os.

 

Men stemningen er god blandt Gudme HKs kvinder, og de har mod på at kæmpe mod de bedste og forsøge at fastholde pladsen i den næstbedste række.

 

– Det er SÅ fedt, fordi vi er en gruppe, der VIL det her! I forhold til, at vi de forgangne sæsoner har kunnet spille elendigt og alligevel vinde med et mål, så kilder det sgu noget mere i maven nu – og DET er fedt, fortæller Laila Schmidt.

 

Næste opgave for Gudme HK er lørdag efter GOGs ligakamp mod KIF Kolding København 16.10 i SU’VI:T Arena. Kl. 17.45 spiller Gudme HK mod Bjerringbro.