Liga

Gudme sikrede de to point

Lørdagens kamp mod KIF Kolding levede på mange måder op til forventningerne. Der var udsolgt i Gudme og det gule hjørne var fyldt. På mange måde opskriften på en fantastisk lørdag. Tilsat Anton Lindskog og Linus Persson der var kommet tilbage efter henholdvist en skade og sygdom.

Der var ingen tvivl om, allerde under opvarmningen at der var to point på spil. KIF Kolding’s medrejsende fans gav det gule hjørne kamp til stregen. I kampens indledende minutter følges de to hold pænt ad, og efter de første ti minutter stod det også helt lige (6-6). Et veloplagt KIF Kolding mandskab der ikke havde tænkt sig at lade de to point blive i Gudme. Det var et KIF Kolding mandskab der førte med en enkelt langt ind i første halvleg. Det var først i det 25. minut Emil Madsen kunne sende de gule foran med enkelt for første gang i kampen til stillingen 13-12. Men det lykkedes ikke at holde KIF Kolding fra fadet, og derfor var stillingen 14-14 da de første 30 minutter var gået.

Starten på anden halvleg lignede meget første halvleg, en tæt kamp hvor begge hold ikke rigtig kunne få slået det endegyldige hul. Efter 40 minutters spil var kampen fortsat helt lige 18-18. Men et gyldent stød fra den svenske Thulin inde i målet gav et hul på fire mål (22-18). En kulisse vi har ventet på hele sæsonen, var her endelig. Og den gav vinger til drengene. Måske var det ikke det kønneste håndbold der blev spillet i Gudme lørdag eftermiddag. Dumme fejl i kampens sidste minutter gav kampen et pust af spændingen. Kampen kunne gå ind i de sidde fire minutter med en to måls føring. Der var spænding til sidst men GOG trak denne gang det længste strå.

Kampen ender 29-27 over KIF Kolding.

Tusind tak til alle de 1746 tilskuere der var en del af en fantastisk eftermiddag i Gudme