Tilbage til oversigt

Guldkandidater venter

GOG kom forrygende fra land i slutspillet i lørdags, men i aften venter der en endnu sværere kamp, når holdet skal til Skjern. Minik Dahl Høegh er ved at have genfundet formen efter en sæson plaget af skader, og han ser frem mod kampen i aften:

 

”Skjern er et hold, der er en blanding af flere rutinerede kræfter til unge arbejdskræfter. Det er et hold, som man ikke kan slå, hvis man ikke er der 100 %. De har en hjemmebane, som de fleste hold i ligaen har tabt point til, og kun meget få på udebane i Skjern har formået at hive begge point med hjem. Skjern er i min optik en af topkandidaterne til at nuppe DM-titlen i år, og det kan kun give mig og holdet motivation til at tage derop med fuld koncentration og lysten til at spille håndbold med masser af energi og gejst.”

 

Mange ville nævne Skjerns landsholdsspillere, når man skal pege på store profiler, det er dog en anden spiller Minik først og fremmest vil fremhæve:

 

”Jeg behøver vist ikke at nævne, hvilke spillere vi skal være vågen overfor, da de har adskillige enormt dygtige håndboldspillere. Dog vil jeg i dagens anledning påpege en spiller, der har givet skjernangrebet noget dynamik og fart de sidste par kampe. Daniel Svensson har virkelig givet plads til sine medspillere, samtidig med at han laver et hav af assists ved siden af sine mange mål. Ham og de øvrige backs må vi dæmme op for, for at have en mulighed for at løbe vores kontra. Kan vi i dag holde Møllgaard fra fadet kan vi komme langt med det. Han er nok den spiller i ligaen, der potentielt set kan være farligst når det skal afgøres. Han er en spiller, der både dækker godt op og tager ansvar når der mangler mål i angrebet.”

 

Kampen fløjtes op i Skjern Bank Arena kl. 19.00, og livescore kan følges på www.resultat.dk/haandbold/