Tilbage til oversigt

Gyser venter i morgen

Hvad der umiddelbart ikke ligner et håndbolddrama, kan sagtens blive vekslet til et. Ringsted tabte i onsdags deres kamp til Nordsjælland og udspillede dermed deres kamp for at overleve i håndboldligaen. GOG tabte torsdag aften i Aalborg, og skal derfor bruge et point for at sikre sig slutspilspladsen selv. Et hold der allerede er rykket ned mod et hold, der er desperat efter et point, virker som en allerede afgjort kamp, men så let bliver det absolut ikke.

For to år siden spillede GOG afgørende kamp om oprykning til håndboldligaen mod netop TMS Ringsted. Dengang tabte holdet og sjællænderne rykkede i ligaen.

Nu står de gule så igen med en afgørende kamp mod TMS Ringsted, og denne skal der andre boller på suppen.

De grønblusede midtsjællændere har kæmpet en desperat kamp for overlevelse i denne sæson. De har fightet det bedste de har lært, og det er netop fighten, der altid har været kendetegnet for Ringsted.

Holdet er bygget op om et aggressivt 6-0 forsvar og et par dygtige målmænd. I angrebet er det Rune Poulsen der svinger taktstokken og har et fantastisk samarbejde med Ringsteds to dygtige stregspillere. Derudover har Kasper Kisum på venstre back spillet en flot sæson, hvor han topper holdets topscorerliste suverænt.

 

Sidst de to hold mødtes i Ringsted i efteråret, blev det til en overbevisende GOG-sejr, der blev grundlagt i første halvleg. Så let er der ingen garanti for, det bliver igen, og derfor er det et toptændt GOG-hold, som går på banen i morgen i GOG Arena. To point skal på kontoen, og om det så bliver kønt spil på banen er fuldstændigt underordnet. Sejren skal hjem!

 

Lige for at give et overblik over de forskellige scenarier der kan komme til at ske i morgen i forbindelse med slutspilsræset.

Der er fire hold, der alle har risikoen for at blive Sorteper.

GOG                     29 point

Århus                   29 point

BSV                     29 point

Skanderborg        27 point

 

1. scenarie:

GOG får minimum et point og sikrer sig dermed en slutspilsplads.

 

2. scenarie:

GOG taber til Ringsted. Så skal én af følgende ting ske, for at GOG stadig kommer i slutspillet. Sønderjyske skal tage point fra Skanderborg. BSV skal tage point fra Skjern. Aalborg skal vinde over Århus. Èt af resultaterne er nok til, at GOG er blandt de otte bedste.

 

3. scenarie.

GOG taber til Ringsted, Skanderborg slår Sønderjyske, Skjern vinder over BSV og Århus tager point fra Aalborg. Så er GOG efter 25 runder i ligaen, hvor de har ligget til en sikker slutspilsplads, blevet sorteper, og skal spille nedrykningsspil.