Tilbage til oversigt

Haagen: Moralen og viljen var god mod HCM

 

’De gule’ var i fredags på besøg hos HC Midtjylland i Herning. Efter en kamp, hvor GOG ellers havde været foran med seks ved pausen, endte det alligevel med pointdeling i det jyske. Søren Haagen fortæller, at kampen startede helt perfekt, men at en dårlig periode i 2.halvleg satte en stopper for den ellers rigtig gode kamp.

 

 – Vi startede rigtig fint og tingene gik op i en højere enhed. Vi fik en dårlig periode og i øjeblikket er vores dårlige perioder lidt for dårlige. Det er det, vi skal arbejde på, siger Søren Haagen, der når han evaluerer en kamp, ofte kigger på, hvad han selv kunne have gjort anderledes.

 

 – Hvis jeg havde haft et par redninger mere, kunne det have set anderledes ud. Jeg ser mest på, hvad jeg selv skulle have gjort anderledes i den periode. Generelt i kampen var der nogle situationer, hvor jeg godt ville have reageret anderledes. Det havde ikke nødvendigvis betydet, at jeg havde reddet bolden, men så havde jeg måske været tættere på at redde den – og det ville da have været rart.

 

Kampen endte 28-28, og i de sidste minutter blev det ganske, ganske tæt. Drengene blev heldigvis ved med at kæmpe, og det var godt, for med få sekunder tilbage fik HCM et frikast, som de sendte over mål.

 

 – Vi viser god moral og vilje på holdet, og det var dejligt, siger Søren Haagen og fortæller, at GOG har haft en del kampe på det sidste, hvor holdet har gjort det rigtig godt.

 

I fredags var holdet lidt ramt på ressourcerne, fordi Lars Hald ikke var blevet klar efter sin hjernerystelse. Lasse Kronborg spillede heller ikke. Niclas Kirkeløkke og Aku Kreutzmann har begge døjet lidt skulderen, men de var alligevel med og leverede en fin indsats. Rasmus Jensen viste i fraværet af Lars Hald klasse og det er noget, som Søren Haagen har stor, stor ros til overs for.

 

 – HCM har den position, som GOG havde sidste år som oprykker. Når man laver en fejl siger man nok bare skidt pyt, går videre og giver den lidt mere gas. Efter et stykke tid, bliver man lidt mere påvirket af fejlene, og så begynder man at tøve.

  

 – Vi er også påvirkede af at Hald og Kronborg ikke er med og at Aku og Niclas ikke kunne skyde ordentligt. Dem, der så kommer ind, har budt rigtig godt ind. Rasmus Jensen spiller en super kamp og leverer en kæmpe indsats og spiller med en super udstråling. Clausen kommer ind og gør det rigtig fint og Aku og laver nogle gode indhop i 2.halvleg. Så der er meget godt at tage med fra kampen, slutter Haagen.

 

Næste opgave venter på lørdag hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg. Kampen starter kl.15.10, og hvis du vil sikre dig en plads, skal du skynde dig. Der er nemlig rift om pladserne. Klik dig ind på www.billetter.gog.dk allerede i dag.