Tilbage til oversigt

Haagen: Odder spiller frisk håndbold

Aftenens modstander fra Odder Håndbold er, selvom de er oprykkere og nye i ligaregi, en modstander, som man skal passe på. Det fortæller vores keeper, Søren Haagen.

 

Kampen mod Ribe-Esbjerg i fredags er en kamp, som man nødig vil se tilbage på. Derfor er der også en del at bevise, når Odder kommer på besøg i GOG Arena i aften.

 

 – Det er et oprykkerhold og vi spillede en træningskamp mod dem i Odder. De spiller en gang frisk håndbold og de har en stamme af spillere, der kender hinanden rigtig godt, så hvis de får fundet sammen, så kan de garanteret også spille en god gang håndbold.

 

 – Men vi skal også helst få fundet tilbage til vores gode forsvarsspil, sat nogle kontraer ind og spille disciplineret i angrebet og helst få de to point tilbage på kontoen, siger Søren Haagen.

 

Aftenens opgør kan let blive en svær opgave, hvis holdet ikke formår at bevare fokus. Derfor er det vigtigt, at drengene giver alt, hvad de har.

 

– Hvis vi får fundet vores rette spændingsniveau og får leveret varen godt, så synes jeg også, at Odder er et hold, vi skal slå, men jeg tror også at rækken i år er meget jævnbyrdig, så hvis vi ikke spiller op til vores bedste, så bliver Odder også en svær modstander.

 

Kampen spilles kl. 19.30 i GOG Arena.

 

Der er stadig billetter at få. Klik dig ind på www.billetter.gog.dk og bestil plads til en fantastisk håndboldaften.