Liga

Hård dag i Nordsjælland

Drengene var søndag eftermiddag taget den lange tur over storebæltsbroen, og videre til Hillerød, hvor Nordsjælland var dagens modstander.

I første halvleg var det klart GOG der havde teten, og når Thunlin står med små 40% så gjorde han det svært for sjællanderne. Men på trods af Thulin’s fremragende præstationen lykkedes det ikke rigtig drengene, at trække helt fra, den største føring i løbet af halvlegen var på fem mål til GOG (12-17). Men Nordsjælland formåede at kravle lidt tættere på, og GOG kunne derfor gå til pause foran med tre mål (14-17)

Søndag eftermiddag kunne vi også se Anton Lindskog, Linus Persson og Morten Olsen tilbage på banen – hvilken glædelig nyhed at lukke ugen af på.

Nordsjælland kom flyvende ud til anden halvleg, og indenfor de første tre minutter var kampens stillingen 17-17 – en del fejl og stolpeskud fra GOG gav ikke den bedst start på anden halvleg.

De første ti minutter af anden halvleg bød på pragtpræstationer i begge mål, gjorde det svært af begge mandskaber. Men GOG kunne gå ind i de sidste ti minutter foran med to mål (23-25). Mange udvisninger i den sidste halvdel af anden halvleg gjorde det svært at få skabt den ønskede rytme for drengene, og med fem minutter igen kunne Nordsjælland sende bolden ind til 29-28 og nu skulle GOG ud og jagte i kampens døende minutter, og det lykkedes aldrig drengene at få indhentet de to mål – kampen ender  30-32