Tilbage til oversigt

Hald: Det bliver meget svært

Lars Hald glæder sig til at spille på den svære udebane i Sønderborg. Han tror, kampen bliver meget vanskelig, men at holdet bestemt har gode muligheder for en sejr.

 

– Det bliver en svær kamp. Der er ikke nogen nemme kampe i Boxer Herreligaen. Sønderjyske tiltrækker rigtig mange tilskuere til hjemmekampene, så på den måde er det også altid nogle sjove kampe at spille for os. Det er altid mere motiverende med en fyldt hal, og ellers så skal vi jo bare ud og fortsætte med den gode start, vi fik i mandags.

 

Efter en storsejr er selvtilliden i truppen normalt god, men samtidigt kan det også være farligt at lade sig rive alt for meget med. Det gamle ordsprog ”højt at flyve, dybt at falde” passer meget godt i denne sammenhæng, men den rutinerede anfører er sikker på, at holdet nok skal være 100 % klar til en ny og helt anden kamp.

 

– Der vil altid være en chance for, at vi lader os rive med efter sådan en kamp, hvor stort set alt lykkedes. Jeg synes dog netop, vi har fokuseret meget på at fortælle hinanden, at træerne altså ikke vokser ind i himlen efter en enkelt kamp. Vi er ydmyge og tilfredse med den præstation, holdet leverede i mandags, men så heller ikke mere end det.

 

Kampen i Sønderborg starter klokken 15.00. Opgøret bliver ikke vist på TV2 eller TV2 Sport, men vi er med fra hallen og kører liveupdate på Facebook-siden.