Tilbage til oversigt

Hald: En af de anderledes træningskampe

Det var ikke en kedelig træningskamp, der blev spillet torsdag, da GOG mødte Skanderborg ved Skjern Bank Cup. Her skulle holdene ud i straffekastkonkurrence, før GOG til sidst kunne gå fra banen som vindere.

– Det var en af de anderledes træningskampe. Vi vinder kampen efter straffekastkonkurrence.

Lars Hald fremhæver først og fremmest det gode forsvarsspil i første halvleg, men ærger sig over, at holdet ikke fik trukket mere fra frem mod pausen.

– Første halvleg spillede vi rigtig fint. Vi står godt i forsvaret og Haagen har redninger. Vi får desværre ikke helt udnyttet det spilovertag i forhold til, at vi kun fører med to ved pausen.
 

– Vi havde muligheden for at lukke kampen allerede i første halvleg, men det er nok kendetegnet for, at der er et par uger til sæsonstart, så vi havde lidt for mange tekniske fejl i vores spil, fortæller Lars Hald.

Den bomstærke streg- og bagspiller, fortæller ligeledes om en episode i anden halvleg, hvor han får ’en på kassen’ af Skanderborgs Jeppe Krogh.

– I den forlængede spilletid er det os, der har teten i den første halvleg, hvor det i anden halvleg er mere tæt, og de får udlignet.
 
– Vi har et langt angreb, der resulterer i, at jeg bliver savet midt over, da jeg har bolden. Jeg får en ordentlig kæberasler, der gør, at de får rødt kort og vi får et straffekast, som vi scorer på. Til sidst udligner de på frikast efter tid.
 

At vinde kampen efter straffekast er dejligt, især fordi man har kæmpet så længe for at nå dertil, fortæller Lars Hald.

– Det en dejlig fornemmelse at stå med sejren efter straffekast. Det er en af de mere trælse træningskampe at tabe, så det var godt, vi vandt, nu hvor vi har brugt så lang tid på at kæmpe os dertil, slutter Lars Hald, der glæder sig til at spille mod Skjern lørdag kl. 14.30 ved Skjern Bank Cup.