Hald: Ikke en køn kamp

Det blev som ventet en tæt kamp, da GOG lørdag eftermiddag tog imod Ribe-Esbjerg HH på hjemmebanen i GOG Arena. Lars Hald fortæller efter kampen, at det blev en kamp mellem de to holds gode forsvar samt mellem de gode præstationer i målet.

– Det var en tæt kamp hele vejen igennem. Vi får en god start og kommer godt fra land og fører med fire mål, og så kommer de ind i kampen igen. Sebastian Frandsen og Søren Haagen står godt, så det bølger lidt frem og tilbage.

– Det blev ikke en køn håndboldkamp. Det var en kamp mellem to gode forsvar og to gode målmænds-præstationer. Frank kommer ind og står fantastisk og så trækker vi os sejrsrigt ud af kampen, siger Lars Hald.

I 1. halvleg kom drengene foran med 8-3, men Ribe-Esbjerg figtede sig tilbage til stillingen 8-9. I 2. halvleg begyndte tingene så småt at gå GOG’s vej og det kunne holdet blandt andet takke Frank Mikkelsen for, der efter 40 minutters spil blev sat på mål.

– Vi har en tro på det og bliver ved med ar spille spillet. Vi får udnyttet nogle flere chancer i 2. halvleg og kæmper endnu mere i forsvaret og så hjælper det jo, når Frank kommer ind og tager fra.

Vi har overhånden lige for tiden, hvor det var omvendt for et på måneder siden. At det var os der tog den i dag, det var fedt.

At hjemmepublikummet endnu en gang beviste, at GOG Arena er en af Danmarks allerbedste hjemmebaner – det  er noget, som Lars Hald og co. nyder godt af til hver eneste kamp.

– Det er altid fantastisk at spille på hjemmebanen. Det koger fuldstændig og de er altid med os og det giver os lige de sidste 10 %. Det er fantastisk med så stor opbakning hver gang. Det sætter vi pris på.

Næste hjemmekamp er d. 17. december. Her tager ‘de gule’ imod SønderjyskE.