Tilbage til oversigt

Halvmaraton i smukke omgivelser

Nu har du muligheden for at deltage i en halvmaraton på Danmarks flotteste rute, når de ”De Tre Broer” præsenterer Sydfyn fra sin absolut bedste side d. 28 august 2016.

 

Ruten starter i Strandparken i Rudkøbing og slutter ved SG Huset i Svendborg. Hvad der dog er mere interessant, er de steder, du kommer til at opleve undervejs. Navnet forpligter selvfølgelig og lever da også fuldt op til beskrivelsen om de tre broer. Først går turen over den karakteristiske Langelandsbro, derefter over dæmningen og lavbroen til Tåsinge for til sidst at lede løberne over et af Svendborgs absolutte varetegn; Svendborgsundbroen. Undervejs kommer du til at opleve noget af Danmarks skønneste natur, der forhåbentligt tager sig ud fra sin smukkeste side en sensommerdag i august.

 

Er du førstegangsløber eller rutineret på distancen, så er dette den oplagte mulighed for at binde løbeskoene. Der er kun 2000 billetter til salg, og billetsalget kører allerede for fulde omdrejninger, så det er med at være hurtigt ude.

 

GOG er samarbejdsparter i arrangementet i fælleskab med flere andre Sydfynske virksomheder, men ens for alle er, at vi ønsker det bedste for Sydfyn. ”De Tre Broer” kan bidrage til øget opmærksomhed om landsdelen og samtidigt fokusere på nogle af de ting, vi er allermest stolte af.

 

Køb billet og læs meget mere om løbet her: http://de3broer.dk/