Tilbage til oversigt

Hans Lindberg: GOG kan sagtens gå videre

Füchse Berlins danske venstrefløj Hans Lindberg gjorde ondt på GOG i søndagens EHF Cup-dyst i Sparekassen Fyn Arena – ikke mindst som straffeskytte, hvor Lindberg var sikkerheden selv. Set gennem GOG-brillerne var der dog alligevel godt nyt at hente i landsholdsspillerens analyse af kampen.

 

“Vi har stor respekt for det her unge GOG-hold, som rummer ekstremt meget talent… Vi prøvede at styre kampen i det tempo, der passer os, så vi ikke skulle ud i det kontrashow, som vi ved er deres livret,” sagde Lindberg, der blev kåret som tyskernes bedste og efter opgøret var omsværmet af autografjægerne.

 

Trods de to nederlag til Füchse Berlin mener Lindberg bestemt ikke, at GOGs chancer for at gå videre i EHF Cuppen er udspillet.

 

“GOG har alle muligheder. De har sikret sig et godt udgangspunkt ved at vinde i Frankrig (mod Saint Rafael, red.), så nu skal de bare gøre det samme på hjemmebane,” konstarerer Lindberg, der også lover GOG-spillerne en stor oplevelse på udebane mod Ribnica.

 

“Det er en lille intim hal, og der er en ekstrem stemning, og det var sjovt for os, og vi havde også kampen under kontrol. Der er god stemning, og det skal nok blive spændende,” siger Hans Lindberg, der ikke er i tvivl, da han bliver spurgt, om de gulblusede kan vinde på Balkan:

 

“Det kan de sagtens!” lovede Lindberg.