Tilbage til oversigt

Heartland Festival + frivillige = penge til GOG

GOG er også på Heartland Festival

Afholdelse af stævner, fx DM for ungdomshold og frivilligt arbejde på Heartland Festival på Egeskov. Det er noget af det – sammen med kontingent fra medlemmerne – der giver kroner i kassen hos GOGs amatørafdeling, GOG Håndbold.

 

– Vi gør det primært for at styrke vores økonomi, men også for at sttte op om sammenholdet i klubben, fortæller Poul Syberg, klubstifter, træner og kampagneleder til hvervning af frivillige til den store og ret så nye festival ved Egeskov Slot ved Kværndrup, der foregår i den kommende weekend. Det er festivalens andet år på bagen og også anden gang, at GOG er med.

 

– Vi har 165 frivillige med, som skal arbejde på festivalen. GOG-frivillige, som skal stå vagt på festivalområdet og hjælpe til med at sætte armbånd og tjekke armbånd på gæsterne, fortæller Poul Syberg.

 

Sammen med et par hjælpere på kontoret i Gudme, har Poul Syberg ringet rundt til klubbens spillere og forældre for at få dem med til en ulønnet tjans til Heartland Festival. De fleste frivillige er medlemmer i GOG, men omkring 20 procent kommer udefra. Personer, som ønsker at give et nap med for at få et gratis armbånd til de mange kulturelle indslag.

 

Det frivillige arbejde hen over Pinsen giver amatørafdelingen GOG Håndbold 55.000 kroner i klubkassen, hvor der har været overskud de seneste 7-8 år, fortæller Poul Syberg, der er tidligere mangeårig formand for GOG.

 

– Vores budget ville slet ikke hænge sammen uden den frivillige arbejdskraft. Og der har været rigtig god vilje til at bakke op. Også selvom det er i Pinsen, hvor mange har planer.

 

Heartland Festival finder sted på Egeskov Slot den 2.-4. juni 2017.