Tilbage til oversigt

Hele Fyn i gult: GOG-Århus i Odense

Fredag den 12. oktober byder GOG op til håndbold i topklasse i Odense, når de gulblusede flytter hjemmebanen lidt mod nord for at give plads til 4.000 tilskuere i en fynsk håndboldfest i Arena Fyn, hvor Århus Håndbold er modstanderen.

 

“Det er godt halvandet år siden, at vi spillede hjemmekampe i Odense mod henholdsvis Füchse Berlin og KIF Kolding København, og nu kan vi mærke, at det er tiden at gøre det igen,” siger direktør Kasper Jørgensen om det midlertidige adresseskift.

 

I SU’VI:T Arena er der plads til lige under 2.000 tilskuere, mens kapaciteten i Arena Fyn er den dobbelte, og det er netop tanken om at kunne få flere til håndbold, der har lokket GOG til at flytte teltpælene til Odense.

 

“Der er utrolig stor tilstrømning til hjemmekampene generelt, og vi oplever samtidig en stærkt stigende interesse for GOG fra Odense, så det er naturligt, at vi også viser brandet frem på en lidt større scene en gang imellem,” konstaterer Kasper Jørgensen, der understreger, at alle sæsonkortholdere naturligvis også har et reserveret sæde klar i Arena Fyn dagen før efterårsferien.

 

Mere plads til arrangementet

 

I de seneste sæsoner har GOG-spillere – og fans – kunnet glæde sig over medaljer både i kampen om mesterskabet og i pokalturneringen, og selvom de seneste guldmedaljer efterhånden ligger nogle år tilbage, er Kasper Jørgensen ikke i tvivl om, at metaldetektorerne nu også giver udslag i den fynske hovedstad:

 

“Den sydfynske opbakning til GOG har altid været helt legendarisk, og vi får nu flere og flere henvendelser fra både virksomheder og fans i Odense, der rigtig gerne vil se herrehåndbold i topklasse,” siger Kasper Jørgensen, som glæder sig til at prøve nogle forskellige tiltag af i de større omgivelser:

 

“Det har længe været vores ønske at udvide faciliteterne i SU’VI:T Arena, så vi rigtig har plads til alle de arrangementer, som vi gerne vil afvikle for fans og sponsorer. Den slags bliver i sagens natur ikke gennemført fra den ene dag til den anden, og derfor er det fantastisk, at vi har muligheden for ind imellem at rykke ind i en lidt større hal.”

 

 

 

Direktøren satser på en sejr

 

GOG har i nyere afviklet alle hjemmekampe i SU’VI:T Arena på Stærkærvej i Gudme, men der har før været afstikkere til Odense. Senest var i marts 2017, hvor GOG først slog KIF Kolding København i netop Arena Fyn, mens Füchse Berlin med Hans Lindberg på holdet var for stor en mundfuld, da det gik løs i EHF Cuppen samme sted fire dage senere.

 

Når det kommer til opgøret mod Århus Håndbold 12. oktober, er Kasper Jørgensen overbevist om, at de fremmødte får et toptændt GOG-mandskab at se, og direktøren har tillid til, at spillerne vil leve op til de forventninger, der er til et tophold på hjemmebane.

 

“Vi tager favoritværdigheden på vores skuldre, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at sende tilskuerne i Odense på efterårsferie med en succesoplevelse i hukommelsen,” konstaterer Kasper Jørgensen.