Tilbage til oversigt

Helmig og Kim Larsen på Valdemars Slot

Glæd dig til store sommer oplevelser! Igen til næste år byder Culture-Club/JVB LIVE i samarbejde med GOG på store og gode oplevelser på det smukke slot på Tåsinge.

I 2017 var nok den største oplevelse, i hvert fald målt i antal publikum, koncerten med Kim Larsen & Kjukken. Og det er heldigvis lykkedes os at overtale Danmarks store og folkekære sangskriver og sanger til sammen med sit band at gæste Valdemars Slot igen i sommeren 2018.

Fredag d. 24/8 er Kim Larsen & Kjukken klar til at spille på Valdemars Slot – og vi tror på at rigtig mange mennesker er klar til at høre ham – det bliver en meget stor oplevelse – igen!

Men allerede i juni er vi klar med en stor koncert mellem slottet og søen, denne gang med en ny og en lidt mere prøvet kunstner: Fredag den 15/6 (Valdemarsdag!!) præsenterer vi et næsten nyt navn. Jacob Dinesen er trods sin unge alder en sanger med en stor og fuldstændig sikker stemme og stil, og vi tror på at han vil blive rigtig godt modtaget.

Men der nok ikke tvivl om, at den dominerende kunstner denne dag bliver en herre, der har været med siden 80´erne og som er større end måske nogensinde: Thomas Helmig væltede alle omkuld med sin optræden i sommeren ’17 og han fortsætter sin sejrsturné, blandt andet med en koncert på Valdemars Slot.

Så når Jacob Dinesen går af scenen gør vi klar til Thomas Helmig og der er ingen tvivl om, at fredag d. 15/6 vil gå over i historien på Valdemars Slot.

Fredag 15/6: Jacob Dinesen – Thomas Helmig

Fredag 24/8: Kim Larsen & Kjukken

 

Billetsalget starter til begge koncerter d. 6/11 kl. 10.00 på Ticketmaster.dk