Tilbage til oversigt

Henrik Jakobsen: Personlige fejl blev dyre

Sejren var tilsyneladende inden for rækkevidde, da GOG lørdag mødte det franske storhold Saint Rafael i EHF Cuppen, men en fynsk føring på 26-25 blev i slutminutterne vekslet til fransk føring på 26-32, og selvom GOG-spillerne fik reduceret til 28-32 inden slutfløjtet, og dermed er bedre end Saint Rafael indbyrdes, var det så som så med glæden i den danske lejr efterfølgende.

Stregspilleren Henrik Jakobsen var som holdkammeraterne noget slukøret:

“Vi kom foran med én i anden halvleg, men hvad der sker efter det, har jeg faktisk lidt svært ved at sige lige nu,” sagde Henrik Jakobsen, der alligevel havde et bud efter en kort tænkepause.

“Vi tabte en række mand-mand dueller i forsvaret, vi havde nogle personlige fejl og brænder en del skud. Vi scorer ikke i jeg ved ikke, hvor lang tid… Det er personlige fejl i forsvaret, der gør, at vi taber,” konstaterede Henrik Jakobsen, som trods nederlaget håber på, at GOG kan komme videre i EHF Cuppen.

“Vi må satse på, at vi får de to point mod Ribnica, og at vi bliver toer i gruppen, og så må vi se,” lød det fra nordmanden.

 

Klik hér for at læse, hvordan GOG kommer videre i EHF Cuppen.

 

Klik på videoen for at se billeder fra kampen mod Saint Rafael: