Tilbage til oversigt

Henrik Jakobsen ser frem til landskamp

Der er ikke kun danske drenge at finde rundt omkring på de forskellige landshold, som netop nu er samlet. I Norge er både Espen Christensen og Henrik Jakobsen indkaldt, og det er selvfølgelig en ligeså stor oplevelse for de to, som det er for danskerne.

 

Henrik Jakobsen er som de fire danskere på tur med det norske udviklingslandshold i Polen. Her står den stærke GOG-streg over for sine normale holdkammerater, når Norge søndag d. 8/11 møder Danmark i den sidste testkamp. Henrik tror, det bliver et sjovt møde, og påpeger, at der ikke bliver givet ved dørene, bare fordi det er klubkammerater, som står på den modsatte banehalvdel.

 

– Det bliver selvfølgelig lidt specielt at stå over for holdkammeraterne i Polen. Men nu er det altså landholdshåndbold, og så føles det også automatisk anderledes for os. Normalt løber vi rundt og hygger os sammen i Gudme, men på søndag er vi benhårde modstandere i 60 minutter. Så må vi se, hvem der har håneretten, når vi mødes mandag igen i GOG Arena.

 

Danmark – Norge spilles som sagt d. 8/11 klokken 09.00 om formiddagen. Vi prøver selvfølgelig at holde lidt øje med resultatet i den kamp med så mange gule spillere i aktion.