Tilbage til oversigt

Henrik Jakobsen: Vi kunne godt have vundet

Stregspilleren Henrik Jakobsen havde ikke armene helt oppe over hovedet efter nederlaget til Füchse Berlin i EHF Cuppen. Til trods for, at de gulblusede slap billigere fra mødet med den tyske overmagt end i det modsatte møde i Tyskland, havde nordmanden følelsen af, at overraskelsen på et tidspunkt var inden for rækkevidde.

 

“Vi var på 18-17 i anden halvleg, og der var en mulighed dér, men det gik stærkt, og så var de foran med fire igen,” konstaterede stregspilleren, der ikke er i tvivl om, at kampen alligevel giver noget at bygge videre på.

 

“Nu kan vi se på videoerne og se på de fejl, vi laver. Og det er jo et andet tryk, de kommer med, og det bliver man jo vant til efterhånden,” mente Henrik Jakobsen, der godt kunne pege på, hvad han og holdkammeraterne skal ændre på i de kommende kampe.

 

“Vi stod bedre mod fysisk, end vi gjorde i Berlin, men vi laver lidt for mange fejl i forsvaret, og vi tager lidt for mange forkerte beslutninger i angrebet. Det kan vi gøre endnu bedre i de næste kampe,” siger Henrik Jacobsen, der mente, at nederlaget kunne have været undgået.