Tilbage til oversigt

Håndbolddirektører håber på tilskuerændring

Mens fodboldklubber og restauranter kan se frem til kunder i butikken, var der ikke gode nyheder for håndboldklubberne, da politikerne 4. mak offentliggjorde genåbningsplanerne. Det ærgrer både GOG-direktør Kasper Jørgensen og hans kollega fra Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen.

“Det er nærmest det eneste kulturarrangement, man ikke kan komme ind til efterhånden. Man kan gå til koncerter og i biografen. Det er kun håndbolden, der bliver ramt, som jeg ser det,” siger Kasper Jørgensen i et interview med Fyens Stiftstidende, som du kan læse i sin fulde længde her.

Hans holdning deles af Lars Peter Hermansen, som undrer sig meget over, at man godt kan gå til koncert, men at det ikke skønnes sikkert at synge med på tribunerne, hvis der er tale om en sportsbegivenhed.

“Det giver simpelthen ikke nogen mening. Vi kan ikke se hoved eller hale i dét, der besluttes. Man må gerne gå til koncert med 2000 mennesker, men man må ikke gå til håndbold. Man synger mere med til koncert end til håndbold,” lyder det fra Lars Peter Hermansen til Sport Fyn.

De to håndbolddirektører krydser nu fingre for, at politikerne vælger at åbne hallerne for tilskuere senest ved næste genåbningsfase, der er planlagt til at begynde 21. maj.