Tilbage til oversigt

Ikke meget positivt at tage med videre

 

Kampen mod Ribe-Esbjerg i fredags blev en slem, slem skuffelse for de gule, der måtte rejse hjem med et nederlag på 23-18. Kvaliteten i forsvaret såvel som i angrebet var af alt for ringe karakter og det vinder man ikke ligakampe på, fortæller direktør og bagspiller, Kasper Jørgensen.

 

 – Det var alt for få mål. Vi laver syv mål i første halvleg og kan overhovedet ikke komme til kvalificerede skud og laver alt for mange tekniske fejl. Når vi kommer til skud, er der for dårlig kvalitet på – så det var en meget, meget sløj angrebskamp fra vores side, og det betyder, at vi haltede efter hele vejen igennem.

 

Indstillingen til kampen var ikke som den skulle være, og det endte med at blive en bet for holdet.

 

 – Der var ikke rigtig nogen, der kunne byde ind med noget positivt til angrebsspillet, og det var som om, at vi havde en forventning om, at vi nok skulle tage den kamp uden de store problemer.

 

 – Men det var et stærkt Ribe-hold i forhold til det, vi kunne byde ind med, og så vinder man ikke i den her liga, siger Kasper Jørgensen, der også understreger, at holdet var lidt ramt på ressourcerne.

 

– Jeg synes slet ikke, vi var der angrebsmæssigt og der var stort set ikke noget positivt at tage med. På forsvarsdelen står vi egentlig okay, men det bliver nogle mærkelige fejl.

 

Næste kamp er på onsdag, hvor Odder Håndbold kommer på besøg i GOG Arena kl. 19.30.