Tilbage til oversigt

Ingen gentagelse af pokalsucces mod KIF

GOG fik en udemærket start på aftenens ligaopgør mod KIF Kolding København. Her blev hele første halvleg en tæt affære, hvor holdet efter otte minutter kunne udligne til 3-3 på kontra af Mark Strandgaard. 

 

Det fortsatte med at være helt tæt i 1. halvleg. Gennem fremragende spil kunne Rasmus Jensen bringe de gule foran 12-14 efter 25 minutters spil. Forspringet på to mål blev holdt frem mod pausen, hvor stillingen var 14-16.

 

2. halvleg blev en helt anden affære. I løbet af blot tre minutter vendte KIF stillingen fra 14-16 til 18-16 og det fik Jakob Larsen til at tage en tidlig timeout. 

 

Kasper Hvidt i KIF-målet gjorde det svært for GOG-skytterne at sætte bolden i kassen. I GOG-målet blev Søren Haagen taget ud for istedet at sætte Kenneth Dahl ind som ekstra markspiller.

 

Det nye taktiske tiltag drillede dog ikke KIF’erne nok. De øgede blot forspringet til 27-21 på et par kontraløb.

 

GOG fik reduceret til 31-28 med tre minutter tilbage og chancen for en uafgjort var stadig tilstede. Desværre formåede ‘degule’ ikke at fremtvinge en uafgjort og KIF’erne kunne istedet score tre mål i streg til slutresultatet 34-28.

 

Næste kamp er en udekamp d. 7. november kl. 19.30 mod HC Midtjylland.