Tilbage til oversigt

Ingen walkover mod Ribe 

GOG drager i dag mod Vestjylland, hvor de skal møde Ribe Esbjerg. Vores dygtige stregspiller, Rasmus Jensen håber, at det bliver en kamp, hvor GOG’erne kan være den dominerende faktor i kampen.

 

 – Jeg tror, det bliver en kamp, der bliver spillet på vore præmisser med en masse fart, hvor vi kommer til at stå i forsvaret en god del af tiden og kan løbe på vores kontra.

 

Ribe Esbjerg HH er med den nye træner, Claus Uhrenholt, og nogle nye profiler på holdet, blevet stærkere i forhold til sidste sæson. Det ændrer dog ikke på, at GOG skal have begge point med hjem til Sydfyn i dag.

 

– De har en godt tænkende playmaker og et par store backs i angrebet, og i forsvaret har de et stort 6:0-forsvar, så jeg er sikker på, at Ribe nok skal få nogle flere point, end de gjorde sidste år – det skal bare ikke være mod os.

 

– Med de målsætninger vi har, skal vi over og have to point mod Ribe.

 

– Det er ingen hemmelighed, at det ikke er en opgave, man skal tage let på. Ribe ude en fredag aften. Vi tabte til dem i en træningskamp med tre, så selvom det i dag bliver noget andet end en træningskamp, så skal vi være klar fra start og sørge for, at kampen bliver spillet på vores præmisser og på vores måde.

 

– Det handler om at løbe, og så er jeg også sikker på, at vi nok skal vinde, fastslår Rasmus Jensen.

 

Rasmus Jensen tilegner gerne GOG favoritværdigheden i eftermiddagens kamp, men det er klart, at hvis drengene ikke er klar fra start, kan Ribe Esbjerg sætte en stopper for drengenes agenda.

 

– Jeg tror, begge hold vil sige, at vi er favoritter. Det siger vi også, vi er, for vi tager derover for at vinde. Ribe er bedre, end de var sidste år, og der vandt vi kun lige med nød og næppe på hjemmebane, så hvis vi ikke er der 100 %, så bliver det svært for os.

 

Kampen spilles kl. 17 i Blue Water Dokken i Esbjerg

 

Alle mand er klar til kamp på nær Minik. For Rasmus Jensens vedkommende er han også godt på vej tilbage efter sin fodskade, og han er derfor med, når der spilles kamp mod Ribe Esbjerg i dag.