Tilbage til oversigt

Jagten på livsvigtige point er sat ind mod REHH

 

Med to sejre i bagagen er stemningen i truppen i top og man glæder sig til dagens opgør, hvor Ribe Esbjerg HH kommer på besøg i GOG Arena.

 

Højrefløj, Mark Strandgaard, ser tilbage på holdets seneste møde mod Ribe Esbjerg. Her havde holdet store vanskeligheder over for et Ribe-Esbjerg-hold, der stod godt i forsvaret samt en velspillende Sebastian Frandsen i målet. Dengang i september endte kampen 23-18 i REHH’s favør.

 

 – Da vi mødte dem havde de en rigtig god defensiv og en rigtig god målmand, som jeg mener var deres bedste styrke.

 

Selvom der er sket meget siden sidst GOG og Ribe Esbjerg mødtes, så tror Mark Strandgaard at udfordringen kommer til at lægge sig tæt op af udfordringen fra det første opgør.

 

 – Jeg tror, udfordringen bliver lidt den samme. Vi skal have åbnet op for deres forsvarsspil og komme til nogle kvalificerede afslutninger og få bolden sat ind. Sidste kamp mod dem var vores scoringsprocent ikke særlig høj.

 

Noget af det, der kommer til at blive afgørende i kampen mod Ribe Esbjerg er, hvis man spørger Mark Strandgaard, den taktiske indstilling til kampen.

 

 – Jeg håber, at forskellen mellem os er, at vi måske er bedre taktisk indstillet på, hvordan vi skal spille, end sidst vi mødte dem. Hvis vi kommer med den samme form for engagement, som vi har vist de sidste par kampe, og så tror jeg, det giver sig selv.

 

Kampen om de to point er utrolig vigtig og det er kun to point, der gælder for GOG, hvis målet om en plads i slutspillet skal indfries.

 

 – Det bliver en vigtig kamp, og de point, vi kan skrabe sammen fremadrettet, er livsvigtige for os i håbet om at være med i slutspillet og udgå at være med i nedrykningsspillet, slutter Mark Strandgaard.

 

Kampen fløjtes i gang kl. 14.15 i GOG Arena. Husk at du kan følge kampen på liveopdatering på vores Facebookside, GOG 2010.