Tilbage til oversigt

Jakob Larsen gør status

Tre kampe, tre point. Det er status efter de første tre runder af Boxer Herreligaen. Først så vi en overbevisende sejr mod Team Tvis Holstebro, så var der det store comeback mod Sønderjyske, hvor de gule drenge hev et point med hjem til Sydfyn og til sidst blev det desværre til et ærgerligt hjemmebane nederlag til ligafavoritterne fra Kolding.

 

Vi har talt med cheftræner, Jakob Larsen, som gør status efter de første tre spillerunder.

 

– Jeg tror, at vi inden sæsonen ville være tilfredse med tre point i tre så svære kampe, men alligevel kan vi godt tillade os at være en smule skuffede nu. Den første sad lige i skabet, men i nummer to var vi lidt for langsomme om at komme i gang, og vi virkede måske lidt for ukoncentrerede i starten. Vi endte med at hive et point hjem i en lang sej kamp, hvor vi sagtens kunne have tabt, og det var egentlig godkendt, synes jeg.

 

– Den tredje kamp mod Kolding blev desværre lidt på deres præmisser, da de hele tiden formåede at holde sig de der to-tre mål foran. Spellerberg spillede en god kamp, og jeg vil næsten sige, at han ene mand gjorde livet surt for os. De små fejl vi laver koster simpelthen bare mod et hold som Kolding.

 

På søndag gælder det opgøret mod Skive, hvor der meget gerne skal to point ind på kontoen. Jakob Larsen understreger dog, at holdet skal op i gear for at få noget med hjem fra Nordjylland. Skive er bestemt ikke et dårligt hold, og det beviste de så sent som tirsdag aften, hvor de var yderst tæt på at stjæle point mod Nordsjælland Håndbold i Helsinge.

 

– Vi går selvfølgelig efter to point på søndag mod Skive, det skal vi gøre. Jeg forventer og tror, at vi er i stand til at vinde den kamp, men det bliver altså ikke en walkover. Vi skal helst have det hele til at fungere fra start, men hvis vi ikke er til stede, så får vi altså ikke noget med derfra, for de spiller altså noget ganske fint håndbold.

 

GOG spiller i Skive søndag klokken 14.00. Kampen vises ikke i TV, men du kan følge den på vores Facebook-side, hvor vi igen er klar med liveupdate.