Tilbage til oversigt

Jakob Larsen udtaler:

Sæsonen starter i dag, hjemme i mod Mors/Thy håndbold. Igen i år er det Jakob Larsen, der står i spidsen for truppen. Vi har snakket med Jakob, om hans forventninger til sæsonen.

-Det bliver en utrolig tæt og spændende sæson vi går i møde. Der er potentielt 11 hold der kæmper om de 8 slutspilspladser. Det bliver spændende at se om Skjern og Aalborg har rejst sig fra sidste sæsons skuffelser, og se hvad KIF Kolding København kan komme op med i denne sæson. Samtidig har både Ribe/Esbjerg og HC Midtjylland, der sidste år var uden for slutspillet, forstærket sig markant. Så de vil helt sikkert også lege med om slutspilspladserne.

I bunden får Randers HH og TMT Tønder det svært.

Hos os selv skal vi have fulgt op, på de gode resultater fra de sidste sæsoner, selvom vi ikke kan bruge dem til meget lige nu. Vi står med en ny trup, hvor der er skiftet ud på centrale pladser og det kommer til at tage tid for os, før vi er helt sammenspillede.

Det har set fornuftigt ud i opstartsfasen, men der er fortsat langt til topniveauet, som vi ikke skal forvente at se i de første kampe. Men samlet set er jeg meget fortrøstningsfuld, forud for sæsonen og vi står med en meget talentfuld og spændende trup, med mange unge spillere. Og det kombineret med mange nye folk, gør at vi altså i starten må forvente visse udsving i præstationerne. Men samlet set over sæsonen, er jeg sikker på at vi nok skal levere gode resultater.

Den nye sæson byder også på et hav af nye regler. En af dem som man skal stifte bekendtskab med, er at hvis man begår en udvisnings fejl i de sidste 30 sekunder af kampen. Så giver det automatisk et straffekast til modstanderen.

-Det var ved at koste os sejren i sidste uges kamp i Lemvig, hvor Lasse Kronborg fik rødt kort, i mens vi var i angreb. Hvilket så udløste straffekast til Lemvig, og altså udligning og forlænget spilletid. Det er en af mange nye regler. Så er der også reglen om 7 mod 6, hvor markspilleren ikke skal have en overtrækstrøje på. Alle de nye regler er med til at give en masse spænding i kampene og tilføjer en ny demission til spillet. Jeg er spændt på at se hvordan dommerne og spillerne kommer til at tage i mod de nye regler.

Alt i alt har vi meget at se frem til når den nye sæson går i gang i aften. Det er lige på og hårdt for drengene, for efter aftenens kamp venter der allerede søndag en ny kamp og det i Skjern og allerede tirsdag, er der så igen kamp i GOG Arena, hvor TTH, Holstebro kommer på besøg.

Så du kan godt finde den gule trøje frem og komme i GOG Arena, og hjælpe drengene godt på vej.