Tilbage til oversigt

Jakobsen hylder holdet

 

Efter en fantastisk præstation på hjemmebane i GOG Arena viste haluret de næsten utrolige cifre 31-22. Det utrolige er, at modstanderen var Aarhus Håndbold, som GOG næsten altid spiller tætte kampe mod. Torsdag lykkedes det meste dog, og Aarhus blev blæst omkuld af en velsmurt gul maskine.

 

En af hovedpersonerne i den gule massakre var den store norske stregspiller, Henrik Jakobsen. Jakobsen præsterede en fantastisk kamp på højt niveau i begge ender af banen. Han stod som en solid mur i midterforsvaret sammen med holdkammeraterne, mens det samtidigt blev til imponerende syv mål på syv forsøg i den anden ende. Vi har snakket med Henrik Jakobsensen om den lidt overraskende magtdemonstration.

 

– Vi kommer jo egentlig lidt dårligt ud til kampen, men får hurtigt løst problemerne i forsvaret. Espen står rigtigt godt igen, og hele vores oprindelige plan lykkedes langt hen af vejen. Angrebsspillet fungerer ganske fint, og vi spiller os frem til fine muligheder i hele kampen. Det vil blive vanskeligt for alle modstandere, når vi kan score fra så mange forskellige positioner, som det er tilfældet lige nu.

 

Inden kampen havde flere spillere udråbt Aarhus-kampen som en af sæsonens mest afgørende i kampen om placeringerne. Henrik troede egentlig også, at det ville blive en smule tættere.

 

– Jeg troede, det ville blive en anden kamp, må jeg indrømme. Kampen var jo egentlig meget tæt i starten, hvor Aarhus virkede stærke, men derefter er der også mange ting, som fungerer for os. I de første 10 min af anden halvleg lukker vi den, og så bliver det lidt frem og tilbage derfra. Vi ser, hvordan koncentrationen svigter lidt midtvejs i anden halvleg, men nogle gange er det sådan, når kampene reelt er afgjorte

 

Det var blandt andet Henriks tre scoringer fra stillingen 15-10 til 18-10 i starten af anden halvleg, som lukkede kampen. Han var sikkerheden selv igennem de 45 min, han fik på banen, og det betød selvfølgelig rigtig meget for selvtilliden.

 

– Det var virkelig dejligt at sætte 7/7 ind. Jeg føler, at jeg har spillet nogle fine forsvarskampe her i starten, men nu kom jeg også endelig i gang i den anden ende. Det var en fantastisk kamp for holdet og for mig personligt. Nu skal vi fortsætte på onsdag, hvor vi skal på en svær opgave i Skjern.