Tilbage til oversigt

Jensen: To længe ventede point

 

Der var god grund til at smile efter lørdagens 30-27-sejr over Århus Håndbold. På alle punkter havde spillerne steppet op, og det var fra første fløjt et forandret GOG-hold, man fik at se. Gejsten og viljen til at spille god håndbold var tilbage og det lyste langt ud af spillerne, at den dårlige stime nu skulle vendes til noget positivt.

 

Rasmus Jensen var efter kampen glad for, at holdet kunne bevise, at de ikke hører til i den nederste del af ligaen,  hvor de ellers har ligget den seneste tid.

 

 – Det er to point, vi havde længtes efter længe efter vi har tabt fem kampe i træk. Det var en vigtig kamp for os, hvor vi kunne bekræfte os selv i, at vi ikke selv synes vi hører til i bunden, hvor vi ligger nu.

 

Det var en kollektiv mandfolkepræstation, hvor alle gav den en ekstra skalle.

 

 – Alle mand bidrager med det, de kan og bidrager til den fællespulje, der er. Vi fik en kanon start, hvor de tager timeout allerede efter få minutter. Vi bliver egentlig bare ved med at arbejde godt. Vi har 10 minutter i 1.halvleg, hvor vi ikke helt er der. Der kommer de op, og det er derfor, det er så tæt ved pausen.

 

I kampens sidste minutter kom gæsterne fra Århus endnu en gang tæt på – men sejren og de to point blev i sidste ende i Gudme.

 

 – I 2.halvleg får vi igen en god start, men bliver ramt af tre udvisninger. Jeg ser det lidt som årsagen til, at vi ikke er mere foran, end vi er. Efter udvisningerne kommer vi komfortabelt foran igen. Det kun til sidst, hvor vi begynder at spille indianerhåndbold, at det bliver tæt – ellers havde det også været en sikker sejr, fastsår Rasmus Jensen, der glæder samtidig glæder sig over at se fremgang på alle parametre i lørdagens kamp.

 

 – På alle punkter er vi gået et skridt op og det er også derfor, vi får de to point i kampen i dag.

 

Fremgangen og formen bliver allerede testet igen på onsdag kl. 19.30. Her kommer KIF Kolding København på besøg i GOG Arena i pokalturneringes 1/4 finaler. Det bliver et brag af en kamp, hvor der kun er få billetter tilbage. Du skal derfor skynde dig, hvis du vil sikre dig en plads til pokalopgøret på onsdag.

 

Klik dig ind på www.billetter.gog.dk og sikr dig en plads allerede i dag.