Tilbage til oversigt

Johnny Hvid Sunesen stopper til sommer

Johnny Hvid Sunesen stopper som assistenttræner i GOG

 

Efter tre gode år som assistent-træner i GOG, stopper Johnny Hviid Sunesen.

 

Sunesen kom til holdet efter den glippede ligaoprykning i 11/12, og fik sammen med cheftræner, Jakob Larsen, og holdet, sikret en særdeles sikker førsteplads og dermed oprykning samt tilbagekomst til håndboldligaen.

 

Den første sæson i håndboldligaen leverede trænerteamet og GOG en fantastisk præstation, hvor man var snublende nær en semifinaleplads.

 

I år har det ligeledes været en godkendt præstation, der efter en famlende start, nu er kommet tilbage på sporet, og holdet har gode muligheder for at nå slutspillet.

 

Det er derfor ikke pga. utilfredshed, at samarbejdet stopper, men simpelthen fordi, at det er tid til, der skal tilføres nogle nye øjne og noget nyt blod til GOG-mandskabet.

 

Direktør, Kasper Jørgensen, udtaler:

– Det er med en trist følelse, at vi siger farvel til en klubmand med stort K, men samtidig er vi bevidste om, at for at fortsætte den positive udvikling, bliver man engang imellem nødt til at få tilført nogle nye øjne og nye idéer. Vi har været enormt glade for de tre år med Johnny. Han er en utrolig dygtig træner, som har været med til at løfte GOG tilbage til ligaen, og det er vi meget taknemmelige for.

Vi takker Johnny for arbejdet og ønsker ham al held og lykke fremover.

 

GOG vil i foråret præsentere en ny assistent-træner, som starter 1/7 – 2015.