Tilbage til oversigt

Jørgensen: Vi skal give alt, hvad vi har

 

Når ’de gule’ lørdag drager mod Skansen i SønderjyskE er der mere end bare to point på spil. Holdet skal bevise, at de godt kan vinde på udebane.

 

Nederlaget til Ribe-Esbjerg for lidt over en uge siden er stadig en grim plet, der skal vaskes væk. Der er derfor kun én ting, der duer: Sejr på udebane over SønderjyskE i dag.

 

 – Nu har vi jo ikke været alt for gode på udebane. Det skal vi modbevise nu med den perfekte mulighed for at vise, at vi godt kan vinde på udebane. Det er en rigtig svær bane og et rigtig svært sted at spille, men jeg er også sikker på, at vi nok skal klare det, fortæller playmaker, Chris Jørgensen.

 

En sejr kræver en koncentreret indsats. Hvis holdet spiller lige så godt, som de har gjort de sidste to gange på hjemmebane, får SønderjyskE svært ved at vinde de to point.

 

 – Hvis vi kommer med lige så meget engagement, som vi kommer med på hjemmebane, så er der nærmest ikke nogen hold, der kan slå os. Men hvis vi derimod sløser og tager det hele for givet, så kan alle hold slå os. Så vi skal komme med alt, hvad vi har.

 

Kampen spilles lørdag kl.15 i Broager Sparekasse Skansen.