Tilbage til oversigt

Julebold i GOG Arena

Kl. 19.30 fløjtes den sidste kamp for GOG op i 2013. Det sker når Ribe Esbjerg kommer på besøg.

Det har været et fantastisk år for de gule. Først oprykning til håndboldligaen og i skrivende stund en femteplads og adgang til Final4 sikret. Der kunne vel næsten ikke have været skrevet et bedre manuskript. Det er derfor kampen i aften er så vigtig. Det ville være utroligt ærgeligt at slutte med en dårlig smag i munden efter et super år. Drengene vil derfor gøre alt for at give dem selv, publikum og sponsorer den bedst mulige afslutning, så alle kan gå på EM ferie med god samvittighed og en dejlig følelse.

 

Det bliver dog ingen let opgave. To gange i år har GOG mødt Ribe. En sejr og et nederlag er det blevet til. Inden sæsonen blev det til et knebent nederlag til træningsstævnet i Lalandia, men da GOG tog til Ribe i starten af ligaen, vendte de hjem med en storsejr på 10 mål. I den kamp havde GOGerne store problemer med vestjyderne i første halvleg, men fik lukket af i anden, og lavet masser af nemme mål på kontra. Med til historien hørte også at Ribe mistede to profiler undervejs i kampen, og derfor blev sejren så stor.

 

Ribe Esbjerg har haft en blandet sæson, hvor de har været en del plaget af skader. I aften stiller de dog med et slagkraftigt mandskab, som har vist at spillet har udviklet sig positivt gennem efteråret.

Holdet er kendetegnet ved relativt små spillere som er gode til at spille hurtigt og lave gennembrud.

Forsvaret er et defensivt 3-2-1 forsvar, som har voldt mange hold problemer i år, og det er essentielt for GOG at få åbnet dette, og ikke give alt for mange kontrachancer væk til Ribes hurtige fløje.

 

GOG må stadig undvære Minik og Mads Bruus, som dog begge regner med at være klar når EM pausen er færdig. Ellers er det et mandskab som er opsat på at få sluttet ordentligt af. Alle de point vi kan få skrabet hjem inden jul er bonus, da der venter et meget svært program i februar.

 

Kom i hallen, støt drengene og få forbrændt nogle af julekalorierne ved at klappe og huje det bedste i har lært.